Vhodni nadstreški – zaščita tako vhoda kot ljudi pred vremenskimi pojavi

Vhodni nadstreški so primerna zaščita vašega vhoda pred dežjem, snegom in vetrom. Nadstreški nad vhodom so tudi praktični, saj lahko stopite iz hiše, pa imate še vedno streho nad glavo. Hkrati pa vhodni nadstreški poskrbijo tudi za poseben estetski videz vašega doma. Izbira nadstreška je stvar okusa posameznika, vsekakor pa je priporočljivo, da ste pri izbiri pozorni na zunanji videz vašega doma in da upoštevate, za kaj nadstrešek potrebujete.

                      Nadstrešek nad vhodomVhodni nadstrešek
Nadstrešek nad vhodnimi vrati skozi vse leto predstavlja funkcionalen in uporaben prostor. Vhodni nadstreški preprečujejo predčasno propadanje zunanjega inventarja in opreme. Nadstrešek nad vhodom vas lahko tudi zavaruje pred morebitnimi poškodbami, ki bi bile posledica spolzkih, zaledenelih in zasneženih površin ob vaši hiši.

 

Nadstreški nad vhodom – pestra izbira stilov in materialov ter preprosta vgradnja

Vgradnja nadstreškov je preprosta, saj jih le pritrdimo na strensko površino nad vrati. Vhodni nadstreški so lahko ob strani tudi delno zaprti ali pa so zaprti kar v celoti in tako nudijo še boljšo zaščito pred vetrom. Izbiramo lahko med različnimi stili, prav tako so lahko nadstreški izdelani iz različnih materialov – najpogosteje so leseni, stekleni, aluminijasti ali pa iz nerjavečega jekla. Za različne vrste nadstreškov pa je najbolj primerna in enostavna za uporabo polikarbonatna kritina s kovinskim ogrodjem. Kovinske konstrukcije imajo dolgo življenjsko dobo, so odporne proti mehanskih udarcem in nudijo UV-zaščito. Dokazano je, da vhodni nadstreški iz omenjenega materiala zdržijo tudi močno in vse pogostejšo točo.

 

Vhodni nadstreški Hifa – kakovostne kovinske konstrukcije

V podjetju Hifa d.o.o. izdelujemo in montiramo nadstreške za različne namene. Na voljo so nadstreški nad vhodom, nadstreški za terase in balkone ter avtomobilski nadstreški. Vhodni nadstreški so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Na voljo pa so tudi inox nadstreški nad vhodom. Nadstrešek nad vhodnimi vrati bo izdelan po zadnjih kakovostnih standardih in trendih. Vhodni nadstreški se tako kot vsi drugi naši izdelki izdelujejo po željah naročnikov.


Ne glede na to, ali je vaša hiša starejša ali pa gre za novogradnjo – za vse se najde primeren nadstrešek nad vhodom!