O nas

NAŠA MISIJA / VIZIJA

Vsi naši izdelki - ograje, nadstreški, stopnišča, najrazličnejše vrste konstrukcij – so produkt lastnega razvoja, prav tako so storitve oziroma način dela, produkt našega načina dela, ki smo se ga priučili in ga razvijali skozi obdobja razvoja.

Prednost naših izdelkov je, da se pri izdelavi vsakega posameznega izdelka posvetimo željam in potrebam stranke. Izdelke projektiramo in izdelamo po individualiziranem principu, ki je prilagojen konkretno na posamezno situacijo.

Strankam nudimo celosten pristop njihovim željam in potrebam. Ponujamo paleto različnih izdelkov, stranke pa pri nas lahko naročijo izdelavo in montažo več vrst izdelkov hkrati in tako prihranijo čas, hkrati pa se na ta način zmanjša strošek investicije.

V naši proizvodnji uporabljamo najkakovostnejše materiale od preverjenih dobaviteljev. Vsi zunanji izdelki, izdelani iz črnega jekla so protikorozijsko zaščiteni z vročim cinkanjem in prašno barvani v želeno barvo stranke po RAL lestvici, prav tako so lahko izdelki iz nerjavečega jekla (inoxa) in aluminija prašno barvani v želeni barvi po RAL lestvici, kar še dodatno estetsko poudari videz izdelka in ga prilagodi vsakemu okolju.

NAŠI PROIZVODI

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

 Kako poslati povpraševanje?

Povpraševanja nam lahko pošljete:
• preko spletnega obrazca, kjer izpolnite zahtevane podatke, ki se uporabijo izključno samo za potrebe izdelave ponudbe za vas in vašega projekta,
• preko elektronske pošte info@hifa.si, kjer nam posredujete naslednje podatke:
∞ slike obstoječega stanja ali načrte objekta ali vizualizacijo,
∞ sliko želenega izdelka,
∞ mere obstoječega stanja, kjer bo izdelek montiran,
∞ kraj montaže,
• nas poiščete na FB strani,
• ali pa nas pokličete na 031 688 704.

 Kako poteka postopek za pridobitev ponudbe?

Na podlagi podatkov, ki nam jih pošljete izdelamo informativno ponudbo, ko to potrdite, se oglasimo pri vas na objektu, z namenom, da si ogledamo dejansko stanje in opravimo končne in točne meritve ter vam strokovno svetujemo glede izbire materialov, barv in tehničnih podrobnosti. Ti podatki nam služijo za izdelavo končne ponudbe in izris načrtov projekta.

 Ali izvajate tudi oglede, svetovanja in izmere na terenu?

Po izdelani in potrjeni informativni ponudbi opravimo točne izmere in svetovanja na objektu samem.

 Kakšne materiale uporabljate?

Kateri material bomo uporabili za določen izdelek je predvsem odvisno od namembnosti in nosilnosti izdelka ter želj in zahtev stranke. Za naše izdelke uporabljamo kakovostne materiale, preverjenih proizvajalcev – nerjavno jeklo (inox), črno jeklo ter aluminij.

 Kakšne so možnosti kritin za nadstreške?

Vsaki stranki posebej svetujemo pri izbiri kritine za izbrani nadstrešek, glede na njene želje in potrebe. Za pokrivanje nadstreškov uporabimo kakovostno kritino preverjenih proizvajalcev. Največkrat uporabljeni materiali pa so kaljeno steklo, polikarbonatna kritina, trapezna pločevina z izolacijo, folija za ravne strehe.

 Kakšna je cena za meter ograje ali kvadratni meter nadstreška?

Na splošno je ceno zelo težko določiti, ker so vsi naši izdelki izdelani po naročilu in merah ter potrebah vsake stranke posebej. Zato vam svetujemo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo da boste z vsemi našimi storitvami izredno zadovoljni.

 Na katerem območju Slovenije delujete?

Delujemo na območju celotne Slovenije, naši kupci pa so tako fizične kot tudi pravne osebe.