Nadstreški za terase – udobje zunanjega bivanja in zaščita pred vremenom

Nadstreški za terase bodo na vaši terasi ali balkonu povečali udobje zunanjega bivanja in njuno uporabnost, saj nudijo zaščito pred dežjem, vetrom in soncem. Še posebej pa je so nadstreški za teraso odlična rešitev, če imate na terasi vrtno garnituro. Nadstrešek za teraso bo zaščitil tudi vas in vam omogočil mirno uživanje ali neprekinjeno zabavo tudi v primeru nenadnih poletnih ploh in neviht. Nadstrešek za teraso je zato zelo pametna naložba, cene pa so ugodne.

Nadstrešek za terasoTerasni nadstrešek
Zato nikar ne odlašajte in poskrbite za zaščito vaše terase. Nadstrešek za teraso naj bo takšen, da se bo ujemal z videzom vaše hiše. Nadstreški za terase naj bodo dopolnilo in okrasek vaše terase, pri tem pa naj ne izstopajo preveč.


Jeklene konstrukcije – nadstreški in ograje za terase iz nerjavečega jekla

Nadstreški za teraso so lahko izdelani iz različnih materialov – najpogosteje so leseni, stekleni, aluminijasti ali pa iz nerjavečega jekla. Jeklo je zaradi svoje vsestranske uporabnosti danes vedno bolj iskan in cenjen material. Kot gradbeni material ima lastnosti, ki omogočajo optimalne estetske rešitve, neoporečen pa je tudi z okoljskega, tehničnega, varnostnega in nenazadnje ekonomskega vidika.


V podjetju Hifa d.o.o. izdelujemo in montiramo nadstreške za različne namene – na voljo so nadstreški za terase in balkone, vhodni nadstreški in avtomobilski nadstreški. Nadstreški za teraso so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Odločite se lahko tudi za inox nadstrešek za teraso. Vsi jekleni nadstreški za terase bodo izdelani po zadnjih standardih in trendih ter v skladu z vašimi željami.


Za vašo teraso pa v našem podjetju izdelujemo tudi visokokakovostne in moderne jeklene konstrukcije, kot so inox ograje. Gre za izjemno vzdržljive inox ograje za terase.

 

Ograje za terase iz nerjavečega jekla

V podjetju Hifa d.o.o. vam izdelamo kakovostne zunanje ograje različnih oblik in namembnosti. Inox ograje za terase so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je odporno proti koroziji, ki se na železnih ograjah pojavi kot posledica neugodnih vremenskih vplivov. Zaradi izjemne trdnosti in obstojnosti je takšna zunanja ograja vedno videti kot nova, poleg tega pa ne zahteva skoraj nikakršnega vzdrževanja. Vse ograje za terase nastanejo po vaših željah in v skladu z našimi priporočili.