Avtomobilski nadstreški

Avtomobilski nadstreški – trdna jeklena konstrukcija zagotavlja varnost

V podjetju Hifa d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij, kot so kovinske in inox ograje ter nadstreški različnih oblik in namembnosti. Vsi izdelki, tudi avtomobilski nadstreški, se izdelajo po vaših željah, pri tem pa smo vam vselej na voljo s koristnimi nasveti. Za antikorozijsko zaščito kovine uporabljamo vroče cinkanje ali prašno barvanje. Poleg kovinskih avtomobilskih nadstreškov vam nudimo tudi terasne kovinske nadstreške in nadstreške nad vhodom.

Nadstrešek za avto    Avtomobilski nadstrešek

Zaščitite svoje vozilo – odločite se za kovinski nadstrešek za avtomobile

Kovinski avtomobilski nadstreški bodo vaše vozilo zaščitili pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kot so dež, toča in sneg. Trdna jeklena konstrukcija zagotavlja varnost, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance. Ker jih postavimo izredno hitro, kovinski nadstreški za avtomobile pripomorejo tudi k prihranku časa in denarja. Izbira njihovih oblik je pestra – odločite se lahko za klasičen, moderen ali futurističen videz. Kovinski avtomobilski nadstreški so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati. Za dodatno zaščito pred krajo vaših vozil pa vam podjetje Hifa ponuja tudi kovinske in inox ograje za vaše dvorišče.

 

Kovinski nadstreški za terase, balkone in vhodna vrata

Kovinski nadstreški bodo zaščitili vašo vrtno garnituro na terasi pred dežjem ali premočnim soncem, medtem ko bodo kovinski nadstreški na vašem balkonu zaščitili perilo, ki se bo sušilo na njem. Kovinski nadstrešek nad vhodnimi vrati pa nudi zaščito vaših vrat in praga.


Kovinski nadstreški so zato zelo pametna in dolgoročna naložba, poleg tega pa so tudi cene ugodne. Nikar ne odlašajte – kakovostni in moderni avtomobilski in drugi kovinski nadstreški podjetja Hifa d.o.o. bodo pripomogli k dolgoročni zaščiti vašega imetja.

 

Vroče cinkanje – izredno kakovosten način zaščite kovine

Vroče cinkanje je termični proces, ki ščiti kovinske izdelke, kot so npr. nadstreški za avtomobile, pred rjo ter tako povečuje odpornost njihove površine pred mehansko obrabo in korozijo. Pri cinkanju jekla v vroči talini cinka pride do metalurške vezave cinka in jekla, pri čemer se ustvari zaščitna oksidna plast. Vroče cinkanje je ena izmed najučinkovitejših, okolju najprijaznejših in dolgoročno učinkovitih zaščit pred kemijsko reakcijo med materialom in njegovim okoljem. Vroče cikanje zato tudi znatno zniža stroške protikorozijske zaščite.