Zunanje vroče pocinkane ograje

Zunanje vroče pocinkane ograje odlikujejo izjemne lastosti. Na prvem mestu je zagotovo ta, da vroče pocinkana ograja nudi najboljšo zaščito proti koroziji. Med našimi kupci so še posebej priljubljene dvoriščne in balkonske vroče pocinkane ograje, ki so neprestano izpostavljene različnim vremenskim vplivom. Vroče cinkanje zunanjim ograjam omogoča dolgotrajno obstojnost in odlično zaščito tako pred UV žarki kot pred mehanskimi poškodbami.

Zunanja vroče pocinkana ograja

Dolga življenjska doba zunanje pocinkane ograje

Za kakovostno vroče cinkanje mora biti površina predhodno ustrezno pripravljena. Strokovnjaki v našem podjetju imajo že izjemno bogate izkušnje, prav tako pa smo ponosni tudi na vrhunsko in sodobno opremo. Tako zunanje kot notranje ograje izdelujemo skrbno in natančno, kar zagotavlja visoko kakovosten izdelek z dolgo življenjsko dobo. Vaša zunanja pocinkana ograja bo izgledala kot nova več desetletij, pa naj bo v mestu, na podeželju ali ob morju.

 

Zunanja pocinkana ograja po vaših željah

Najsi bo vrtna, dvoriščna, stopniščna ali balkonska ograja, končni izdelek bo vedno izdelan v skladu z vašimi željami. Zavedamo se, da je konkurenca zelo močna, zato moramo našim strankam ponuditi nekaj več. Izkoristite možnost in nas pokličite, da si brezplačno ogledamo vaš dom, opravimo vse potrebne meritve, izrišemo načrt, po vaši želji pa vam tudi svetujemo glede optimalne izbire. Poleg različnih vzorcev, oblik in detajlov, lahko izbirate tudi med številnimi barvami. Vroče pocinkane zunanje ograje vam pobarvamo v eni izmed barv lestvice RAL. Na vse ograje pa nudimo tudi 20-letno garancijo.

 

Zunanje ograje izdelamo in montiramo v dogovorjenem roku

Zavedamo se, da stranke dandanes zahtevajo celotno storitev na enem mestu. Tako vam v sklopu naših storitev nudimo izdelavo in montažo ograj, hkrati pa vam tudi strokovno svetujemo in izrišemo vse potrebne načrte. Naša ponudba je zelo bogata, saj se poleg vroče pocinkanih ograj lahko odločite tudi za zunanje prašno barvane ograje in zunanje inox ograje. Izdelujemo in montiramo tudi notranje ograje vseh vrst. Vedno se držimo dogovorjenih rokov, saj želimo, da smo na koncu zadovoljni vsi.