Zunanje stopnice in nerjaveče stopniščne inox ograje

Ste v iskanju pravih zunanjih stopnic, ki se ne bodo pokvarile in bodo ostale dolgo let kot nove? Morda potrebujete le kakovostno inox stopniščno ograjo? Potem si oglejte našo ponudbo!

 

Inox kovinske stopnice

Zunanje stopnice morajo imeti določene lastnosti, in sicer morajo biti varne, zanesljive, protizdrsne in primerno ograjene. Vse to in še več nudijo naše inox kovinske stopnice, ki imajo še to prednost, da se odlično ohranjajo skozi leta. Naše zunanje stopnice so namreč izdelane iz vrhunskih materialov in s posebno tehniko, ki preprečuje nastanek rje in jih obvaruje pred vremenskimi vplivi. Na voljo imamo tudi cenovno ugodne požarne stopnice, ki jih veliko stavb mora imet po zakonu.

 

Zunanje stopnice različnih vrst

Pri nas so vam na voljo enoramne, dvoramne in krožne zunanje stopnice. Stopnišča izdelamo po vaših željah in merah. Nudimo vam tudi stopniščne inox ograje, ki so nujen dodatek k stopnicam, saj zagotavljajo večjo varnost. Skupaj s strankami se potrudimo, da najdemo najboljšo kombinacijo zunanjih ali požarnih stopnic ter stopniščnih inox ograj. Najbolj pogoste kombinacije so enoramne stopnice z ograjo s steklenimi polnili, dvoramne stopnice z ograjo v kombinaciji z lesom ter krožne stopnice z barvano ograjo (ta je lahko prašno barvana ali pocinkana). Čeprav gre le za zunanje stopnice, je izbira materialov in barv zelo pomembna, saj so zelo vidne in ne smejo motiti celotnega videza vašega doma.

 

Stopniščne inox ograje za vašo varnost

Ograja je nepogrešljiv sestavni del kovinskih stopnic, saj vas obvaruje na vsakem koraku in vam omogoča varno hojo po stopnicah. Naše stopniščne inox ograje omogočajo dober oprijem in so nalašč izdelane s takšnim materialom, da na njihovi površini niso vidni prstni odtisi. V primeru, da imate majhne otroke, vam priporočamo, da se odločite za navpično in gosto postavljene cevi ograje, ki bodo zagotavljale optimalno zaščito za vaše malčke. Tako kot zunanje stopnice so tudi stopniščne ograje zaščitene proti nastajanju rje in ostalim vremenskim vplivom. Še danes si oglejte našo ponudbo in izberite za vas najboljšo kombinacijo kovinskih stopnic in ograje.