Zunanje prašno barvane ograje

Ograje v našem podjetju izdelujemo že z 20-letno tradicijo. Poleg inox ograje pa so na voljo po ugodnih cenah tudi zunanje prašno barvane ograje. Izbirate lahko med že izdelanimi modeli, prav tako pa vam dvoriščno, stopniščno ali balkonsko ograjo izdelamo po vaših željah. Če niste prepričani, kakšna ograja bi se k vašemu domu najbolje podala, vam naši strokovnjaki z veseljem brezplačno svetujejo.

Zunanja prašno barvana ograja

Prašno barvana ograja ima odlične mehanske lastnosti

Poleg možnosti dobave ograj v številnih različnih barvah, imajo prašno barvane ograje tudi odlične mehanske lastnosti. Odlikujeta jih izjemna trdnost in stabilnost, ki sta ključnega pomena za ustrezno varnost. To je še posebej pomembno v primeru balkonske ograje, kjer je zaščita pred padcem bistvena. Zunanje prašno barvane ograje, ki jih izkušeni strokovnjaki izdelujejo v naši delavnici, imajo gladko, fino ali grobo površino, barva pa je izredno obstojna in se posledično ne lušči.

 

Zunanje prašno barvane ograje – zaščita pred korozijo

Železo in jeklo sta izpostavljena rjavenju oz. koroziji. Zelo pomembno je, da so zunanje ograje pred korozijo dobro zaščitene, saj v nasprotnem primeru zelo hitro pride do vidnih poškodb. Prašno barvanje s predhodnim vročim pocinkanjem zagotavlja najvišjo odpornost na različne vremenske vplive, tudi na močno UV sevanje. Pri nas takšno barvanje nudimo že zelo dolgo, zato ste lahko prepričani o vrhunski obstojnosti in dolgi življenjski dobi zunanjih prašno barvanih ograj. V boju z različnimi vremenskimi vplivi se odlično obnesejo tudi zunanje inox ogreje. Za vse ograje vam zato nudimo kar 20-letno garancijo.

 

Zunanja prašno barvana ograja v vaši najljubši barvi

Ker želimo zadovoljiti kar najširši krog kupcev, vam je zunanja prašno barvana ograja na voljo v vseh barvah RAL lestvice. Izbirate lahko med približno 200 barvnimi odtenki. V primeru, da niste povsem prepričani v izbiro barve, nas povprašajte za nasvet. Brezplačno si bomo ogledali vaš dom in okolico ter vam strokovno svetovali. Poskrbeli bomo, da se bo vaša nova zunanja prašno barvana ograja estetsko skladala s stanovanjskim objektom in lepo zlivala z naravo.