Zunanje in balkonske inox ograje Hifa

Zunanje ograjeZunanje ograje so pomemben element vsake stavbe, pa naj gre za balkonske ali stopniščne ograje. Niso namreč zgolj funkcionalen del balkona ali stopnišča, temveč tudi del estetske podobe vsake hiše. Inox ograja je lepa, elegantna in praktična, obenem pa je odlična priložnost, da s pomočjo zunanje ograje daste svojemu domu novo podobo in prenovite njegov videz. Za razliko od splošnega prepričanja, da so zunanje ograje iz nerjavečega jekla primerne predvsem za moderne nove hiše, naše izkušnje kažejo, da so klasično grajene hiše s takšnim dodatkom še elegantnejše, posebno če inox kombinirate z drugimi materiali. Oglejte si našo ponudbo in se sami prepričajte!

 

 

Zunanje ograje z 10-letno garancijo

Ko si zastavite vprašanje, katera notranja ali zunanja ograja je najbolj vzdržljiva, je odgovor samo eden: inox ograja. Gre namreč za tako rekoč neuničljiv material, ki mu ne morejo do živega še tako težke vremenske razmere. Balkonske inox ograje se uspešno upirajo dežju, snegu, vetru, vlagi, sončnim žarkom in rjavenju, zato bodo vrsto let ostale kot nove. Zunanja ograja iz inoxa je odporna tudi proti udarcem in umazaniji, zato pravzaprav ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Za razliko od drugih materialov, ki obledijo, se poškodujejo ali rjavijo in jih je treba po določenem času obrusiti in ponovno prebarvati ali pa kar zamenjati, so inox zunanje ograje tako rekoč neuničljive. V podjetju Hifa vam za vse naše ograje nudimo 10-letno garancijo.

Elegantna inox ograja za vsako hišo

inox ograja

Poleg klasičnega inox videza so vam v podjetju Hifa na voljo tudi prašno barvane zunanje ograje, ki se bodo ujemale s splošnim videzom hiše. Za stopniščne in balkonske inox ograje lahko nerjaveče jeklo kombiniramo tudi z drugimi materiali. Po vaših željah lahko izdelamo tudi različno oblikovane zunanje ograje, tako da so primerne za vsak okus. Svojo elegantno lepoto ohranijo vrsto let. Vzdrževanje pravzaprav ni potrebno, za lepši videz pa jih občasno obrišite z vlažno mehko krpo.