Zunanje inox ograje iz kakovostnega nerjavečega jekla

Zunanje inox ograje so izdelane iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Tako imenovano rostfrei jeklo je odporno proti koroziji, ki se pojavi kot posledica neugodnih vremenskih vplivov. Zunanje inox ograje lahko uporabite v različne namene – kot balkonske ali dvoriščne ograje, izredno lepo pa se podajo tudi k zunanjemu stopnišču.

Zunanja inox ograja

Inox balkonska ograja je odlična izbira

Zunanja inox balkonska ograja je prava izbira za vse, ki si želite minimalističen stil združiti z eleganco in modernim izgledom. Vsekakor pa ni le izgled tisti, ki odlikuje takšne rostfrei ograje. Zunanja inox kovinska ograja ima odlične lastnosti, saj ji vremenski in drugi vplivi ne pridejo do živega. Zaradi izjemne trdnosti in obstojnosti zunanja ograja vedno izgleda kot nova, poleg tega pa ne zahteva skoraj nikakršnega vzdrževanja. Dovolj je, da jo na vsake toliko časa obrišete z mehko in vlažno krpo.

 

Zunanja stopniščna inox ograja po vaših merah

Zunanje in notranje inox ograje izdelamo v skladu z vašimi željami. Odločite se lahko za vertikalno, horizontalno ali diagonalno postavljene inox cevi iz nerjavečega jekla, hkrati pa lahko izbirate tudi med različnimi oblikami rostfrei cevi. Te so največkrat okrogle, če pa si želite kvadratnih ali pravokotnih, pa vam z največjim veseljem postavimo takšne notranje oziroma zunanje inox ograje. Veliko pozornosti namenjamo tudi detajlom, kot so npr. zaključki cevi. Zunanjo ograjo, pa naj bo ta balkonska ograja, vrtna inox ograja, dvoriščna inox ograja ali stopniščna zunanja ograja, vam po želji tudi strokovno montiramo. Ker imamo že kar 20-letno tradicijo, se na visoko kakovost izdelave in montaže zunanjih in notranjih inox ograj lahko popolnoma zanesete. Hifa d.o.o.

 

Velika izbira barvnih odtenkov ograj in 10-letna garancija

Vse ograje so prašno barvane v barvah po lestvici RAL, odtenek pa si izberete po vaših željah. Na vse ograje nudimo tudi 10-letno garancijo!

Vabimo vas, da si ogledate tudi zunanje prašno barvane ograje in zunanje vroče pocinkane ograje, ki jih popolnoma prilagodimo vašemu okusu in željam.

 

 

NEKAJ SLIK NAŠIH IZDELKOV

 

                        Zunanja balkonska inox ograja                 Inox balkonska ograja

Inox zunanja ograjaBalkonske inox ograje

Zunanja inox ograjaInox ograja