Stopniščne ograje inox - oblikujte moderno stopnišče

Stopniščna ograja inoxInox stopniščne ograje odlikujejo čudovit videz, visoka kakovost in obstojnost materiala, zato so izredno priljubljene. Na vašem stopnišču stopniščna ograja ne bo poskrbela le za varnost, temveč mu bo dodala tudi estetsko noto. Kakovost materiala zagotavlja, da bo ograja za stopnice več desetletij ostala kot nova. Inox je odporen proti koroziji, zato ga imenujemo tudi rostfrei oziroma nerjaveči material. Zaradi odličnih mehanskih lastnosti bodo vaše stopniščne ograje ostale brez kakršnihkoli poškodb in prask. Na površini niti prstni odtisi ne bodo vidni. Inox stopniščna ograja za lesene ali kovinske stopnice je preprosta za vzdrževanje – le obrišete jo z mehko vlažno krpo.


V podjetju Hifa vam bomo notranje inox stopniščne ograje izdelali po vaših željah – odločite se lahko za prečne ali pokončne inox cevi, ograje pa so lahko tudi polnjene s steklom ali pleksi steklom. Notranje stopniščne ograje lahko kombiniramo tudi z drugimi materiali – les bo poudaril toplino in domačnost vašega stopnišča in s tem doma. Po vaši želji vam stopniščne ograje prebarvamo s poljubno barvo.

 

Tudi notranja ograja za stopnice potrebuje zaščito proti koroziji

Kljub temu, da notranja stopniščna ograja ni izpostavljena UV-žarkom in ostalim vremenskim vplivom, pa tudi ta potrebuje ustrezno zaščito. V našem podjetju poskrbimo za predhodno strokovno obdelavo in s kakovostnimi barvami zagotovimo, da tudi notranje inox stopniščne ograje ostanejo povsem varne pred korozijo. Na ta način bo vaša rostfrei ograja za stopnice imela dolgo življenjsko dobo in bo še več desetletij ohranjala svoj prvotni videz.

 

Notranje prašno barvane stopniščne ograje – unikat v vašem domu

Ograja za stopnice bo v naši delavnici pobarvana s poljubno barvo z lestvice RAL po vaši želji. Tako boste prišli do unikatne stopniščne ograje, ki bo v vašem domu zagotavljala izjemen estetski učinek. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri. Dovolite, da vam nova stopniščna ograja Hifa polepša dom in poskrbi za ustrezno varnost.

 

Ograja za stopnice preprečuje nevarnost padca

Stopniščne ograje inox omogočajo dober oprijem in preprečujejo, da bi nam med vzpenjanjem ali spuščanjem po stopnicah zdrsnilo. V primeru, da imate majhne otroke, vam svetujemo, da za njihovo varnost poskrbite z vertikalno in dovolj gosto postavljenimi cevmi ograje.