Steklene balkonske inox ograje so odlična izbira, saj so dolgo obstojne in kvalitetne

Balkonska ograja je pomemben element doma, saj zagotavlja varnost pred padcem in zaokroži vizualno podobo vašega doma. Vsak zunanji opazovalec hitro opazi steklene balkonske inox ograje, ki delujejo elegantno in moderno, kljub temu pa poudarjajo minimalističen stil opreme doma. Zaščita te zaprte balkonske inox ograje je odlična, saj zaradi njenega materiala nanjo ne vplivajo vremenski pogoji, prav tako pa taka ograja vedno izgleda kot nova, ker je inox izjemno trden in obstojen material.

 


Steklene balkonske inox ograjePo steklene balkonske inox ograje v Hifo

V podjetju Hifa d.o.o. vam nudimo zares bogato ponudbo ograj različnih materialov in vrst uporabe. Ograje za notranje stopnišče ali zunanje stopnišče ter balkonske iz kakovostnega nerjavečega jekla ali inoksa. Vse ograje izdelamo po željah naročnikov in v kombinaciji z našimi priporočili, priporočamo pa vam tudi protikorozne zaščite površin konstrukcij, ki obvarujejo material. Običajno se kupci odločijo za prašno barvano in vroče pocinkano ograjo. Če želite imeti zares moderne ograje, tako izberite Hifo, v kateri vam je na voljo tudi izdelava nadstreškov za avtomobile in vrata ter izdelava dvoriščnih vrat po vaših željah.

 


Balkonska inox graja je lahko steklena

Pri izbiri inox ograje pa se sicer lahko odločite za vertikalno, horizontalno ali diagonalno postavljene inox cevi iz nerjavečega jekla, hkrati pa lahko izbirate med različnimi oblikami rostfrei cevi. Te so običajno okrogle, lahko pa vam izdelamo ograjo tudi iz kvadratnih ali pravokotnih cevi. Veliko pozornosti namenimo tudi detajlom, kot so zaključki cevi, lahko pa je vaša ograja tudi deloma steklena. Da bo zaščita te zaprte balkonske inox ograje zares dobra, vam ograjo montiramo kar mi, ter s tem zagotovimo kvaliteto, na katero se lahko zanesete. Imamo že 20-letno tradicijo izdelovanja ograj, nadstreškov in vrat, za nami pa stoji ogromno zadovoljnih kupcev. Oglasite se v našem salonu ograj v Ljubljani ali pa si našo ponudbo oglejte preko spleta. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali.