Po moderne in trpežne ograje za stopnice v podjetje Hifa

Glede nakupa ograje za stopnice, balkonske ograje ali pa dvoriščne ograje vam pri podjetju Hifa svetujemo in vam predlagamo optimalno in kakovostno rešitev. Poleg zunanjih ograj vam nudimo številne elegantne in moderne notranje ograje po vaših željah. Zelo obstojna je inox notranja ograja iz nerjavečega jekla, saj je inox izredno trpežen in nezahteven material, na katerem se zlepa ne poznajo praske. Poleg tega skorajda ne potrebuje vzdrževanja, razen rahlega občasnega brisanja z vlažno krpo.

 

Za varno hojo po notranjih prostorih je priporočena notranja ograja inox

Ob urejanju notranjosti vašega domovanja morate biti pozorni na to, da imate na nevarnih mestih možnost oprijema. Med hojo po stanovanju obstaja precej majhna možnost zdrsa. Ta se poveča, ko se povzpnemo po stopnicah. Stopnice morajo biti ustrezno obdelane, poleg tega pa je priporočljivo, da so ob stopnicah postavljene ograje za stopnice, saj te znatno zmanjšajo možnost padca. Priporočena je notranja ograja inox, ki omogoča dober oprijem, ampak na njej prstni odtisi ne ostanejo vidni.

 

Ustvarite si moderne notranje ograje z izbiro materiala in oblike

Notranje ograje za stopniceV primeru, da imate majhne otroke, je priporočljivo, da se odločite za vertikalno postavljene cevi ograje za stopnice, postavljene dovolj na gosto, saj bo le tako varnost stopnišča optimalna. Lahko se odločite za številne moderne notranje ograje, pri katerih inox kombinirate z drugimi materiali, denimo tako, da zgornjo cev ograje nadomestite z lesom in ustvarite občutek domačnosti ali pa se odločite za polnilo ograje za stopnice. Za polnila se običajno uporabljajo inox pletenice, steklo, pleksi steklo ali pa les. Inox ograje po želji tudi pobarvamo v poljubno barvo lestvice RAL. Proti prerjavenju ograje vam nudimo tudi 20-letno garancijo.

 

 

 

 

Med zunanjimi ograjami tudi ograja za vrt – za zaščito in nov izgled

Kljub temu, da notranja ograja ni izpostavljena vremenskim vplivom, pa vseeno potrebuje ustrezno zaščito. V našem podjetju bomo poskrbeli za predhodno strokovno obdelavo s kakovostnimi barvami. Na ta način bodo vaše moderne notranje ograje imele dolgo življenjsko dobo in bodo ohranile prvotni videz. Na naši spletni strani si preberite več tudi o drugih ograjah, ki jih proizvajamo. Ograja za vrt bo zaščitila vaš vrt in mu dala poseben, nov izgled. Vabljeni!