Ograja za balkon

Ograja za balkon je moderna in odporna na vremenske vplive

Inox ograja za balkonOgraja za balkon je pomemben element vsakega doma, saj narekuje zunanji stil opreme doma, poleg tega pa, če je zadostno kakovostna in varna, omogoča varno gibanje po zunanjih prostorih vašega domovanja. Nudimo vam ograje iz nerjavečega jekla in kovinske balkonske ograje. Inox balkonska ograja podjetja Hifa iz inoxa oziroma nerjavečega jekla se uporablja za balkonske, stopnjiščne in dvoriščne ograje, njena prednost pa je, da ji vremenski pogoji ne pridejo do živega. 'Rosfrei' jeklo je namreč odporno na erozijo kot posledico neugodnih vremenskih vplivov.

 

 

 

Inox balkonska ograja je lepa, trdna in ne potrebuje vzdrževanja

Zunanja inox balkonska ograja je prava izbira za vas, če si želite minimalističnega stila s pridihom elegance. Poleg vizualnih prednosti ima Inox ograja za balkon tudi fizične prednosti, saj zaradi svoje trdnosti in obstojnosti vedno izgleda kot nova, poleg tega pa ne zahteva skoraj nikakršnega vzdrževanja. Vsake toliko jo zgolj obrišete z mehko in vlažno krpo. Na visoko kakovost izdelave in montaže se lahko zanesete, saj imamo v podjetju Hifa s proizvodnjo ograj za balkon že 20-letne izkušnje.

Če želite varen balkon, so vam na voljo tudi kovinske balkonske ograje

Poleg jeklenih ograj, si pri nas lahko izberete tudi kvalitetne in moderne kovinske balkonske ograje, ki jih lahko montirate tudi okrog svojega vrta. Kovinske vrtne ograje so izdelane iz navadne kovine ter so lahko okroglih, pravokotnih, ravnih ali pa ukrivljenih oblik. Ker kovinske balkonske ograje niso kos vsem neugodnim vremenskim vplivom, jih morate zaščititi z nanosom temeljne barve ali pa z vročim cinkanjem, ki zagotavlja najboljšo zaščito. Ograja za balkon je z zaščitnim vročim cinkanjem namreč obstojna tudi do 50 let ali več.

Proti korozijska zaščita in kovinski nadstreški za avtomobile

Učinkovita proti korozijska zaščita površine konstrukcije je, poleg nanosa barve in vročega cinkanja, tudi prašno barvanje, lahko pa uporabite kombinacijo zadnjih dveh omenjenih tehnik. Inox balkonska ograja in kovinska ograja se bosta odlično podali na vaš balkon, prav tako pa vam bodo všeč kovinski nadstreški za avtomobile različnih oblik in namembnosti, o katerih si več lahko preberete na naši spletni strani. Vabljeni!