Notranja prašno barvana ograjaNotranje prašno barvane ograje

V skladu z vašimi željami vam izdelamo in montiramo notranje prašno barvane ograje. Takšne notranje ograje združujejo estetiko, zaščito in izjemne mehanske lastnosti. Zakaj bi vaše stopnice obdajala neprivlačna železna ograja, če vam v našem podjetju po ugodnih cenah in zelo hitro izdelamo čudovito notranjo prašno barvano ograjo, ki bo navdušila tako vas kot vse vaše goste.

 

Notranja ograja je s prašnim barvanjem zaščitena proti koroziji

Čeprav notranja ograja ni izpostavljena UV žarkom in ostalim vremenskim vplivom, pa je še vedno nujno potrebna ustrezna zaščita proti koroziji. Na železnih oz. jeklenih elementih nastane rja zelo hitro. Zadosti je le prisotnost vode ali vlage z manjšim deležem raztopljenega kisika. S predhodno strokovno obdelavo in kakovostnimi barvami poskrbimo, da so tudi notranje ter zunanje prašno barvane ograje popolnoma varne pred korozijo. Na ta način dosežemo dolgo življenjsko dobo ograje, ki več desetletij ohranja svoj prvotni videz.

 

Notranje prašno barvane ograje v barvnih odtenkih RAL lestvice

V naši delavnici nastajajo visoko kakovostne notranje ograje, prilagojene željam posameznih naročnikov. Izdelujemo tako stopniščne kot galerijske notranje prašno barvane ograje, ki poleg varnosti pred padcem zagotavljajo tudi izjemen estetski učinek. Z našo pomočjo boste zagotovo prišli do želenega rezultata, saj je skoraj vsaka notranja prašno barvana ograja unikatna. Zaupajte nam vaše želje in si izberite barvo z lestvice RAL, ki vam najbolj odgovarja. Za nasvet povprašajte tudi naše strokovnjake, ki vam bodo pri izbiri z veseljem pomagali.

 

Prašno barvana ograja – dolgoletna tradicija proizvodnje

Notranje in zunanje prašno barvane ograje izdelujemo že 20 let. Na prvo mesto vedno postavljamo naročnike, zato se po najboljših močeh potrudimo tako pri izdelavi kot montaži. Nudimo tudi brezplačno svetovanje in izmero na domu. Uporabljamo le visoko kakovostne materiale in barve, ki zagotavljajo odlične mehanske lastnosti, dolgotrajno obstojnost in zaščito na različne zunanje vplive. Poleg prašno barvanih ograj so vam na voljo tudi zunanje in notranje inox ograje, ki s svojim sodobnim izgledom dajejo vtis visoke elegance. Na vse ograje pa nudimo tudi 20-letno garancijo!