Notranje inox ograje – sodobne in praktične

Notranje ograje

Za varno in lepo hišo so pomembne tudi kakovostne notranje ograje, na primer stopniščna ograja ali varovalna ograja v nadstropju. Notranje ograje so v primerjavi z zunanjimi sicer manj izpostavljene različnim negativnim vplivom, kot so nizke temperature, dež, sneg, veter, sonce, vročina in umazanija, a kljub temu obstojnost in vzdržljivost inoxa pride do izraza. Notranje ograje iz nerjavečega jekla dodajo vašemu domu ali pa poslovnemu prostoru posebno eleganco in izjemen videz, ki ga ne nudi noben drug material. 

 

 

 

Ograja za stopnice iz nerjavečega jekla ne potrebuje vzdrževanja

Notranje ograje iz inoxa so praktične ne le zato, ker zagotavljajo varno hojo po stopnicah in nudijo zanesljivo oporo. Stopniščna ograja iz katerega koli drugega materiala zahteva posebno vzdrževanje, medtem ko notranje ograje iz inoxa pravzaprav ne potrebujejo ničesar drugega, kot da jih vsake toliko časa obrišete in z njih odstranite umazanijo in prah. Res, da so v zunanjimi ograjami manj obremenjene, a tudi notranje ograje iz lesa, na primer, je treba po določenem času obrusiti in ponovno prebarvati, inox pa je neobčutljiv na tako rekoč vse razmere, celo koroziji ter praskam in udarcem se odlično upira. Z 10-leno garancijo ste lahko brez skrbi, da vam bo ograja dolgo služila brez težav.


Notranje ograje inox v kombinaciji z drugimi materiali

Stopniščna ograja

Poleg nerjavečega jekla, ki nudi izjemen videz in elegantno dopolnjuje opremo vašega doma, je stopniščna ograja na vašo željo lahko še lepša. Ograja za stopnice ima lahko poljubno razporejene cevi. Za različne ideje si lahko ogledate našo ponudbo in videli boste, da je možnosti veliko. Poleg tega lahko notranje ograje dopolnite z drugimi materiali, kot so pletenice, steklo, les ali pleksi steklo. Tako ograji dodate poseben značaj in jo obenem lahko povežete z ostalim stanovanjem ali poslovnim prostorom.