Notranje inox ograje za stopnice

Ali vaš dom vsebuje vnotranje ograjesaj zametek modernosti? Želite eleganco še dodatno poudariti? Potem je skrajni čas, da se odločite za notranje inox ograje, ki jo poleg čudovitega videza dopolnjujeta tudi visoka kakovost in obstojnost materiala. Dovolite, da sodobna inox ograja za stopnice vašemu stopnišču pričara prijetno vzdušje in nas pokličite še danes. Ograja je lahko polnjena s steklom ali pleksi steklom. Popularne pa so tudi prečne cevi ali pokončne cevi inox notranje ograje.

 

 

 

Stopniščne inox ograje za varnost pred padcem

Stopniščne inox ograje vas varujejo pred padcem. Med hojo po stanovanju v normalnih pogojih obstaja le majhna možnost zdrsa. Ta je precej večja, ko se povzpnemo po stopnicah. Stopnice morajo biti ustrezno obdelane, lahko pa vsebujejo tudi varnostne trakove, ki preprečujejo padec. Prav tako je izredno koristno, da je ob stopnicah postavljena stopniščna ograja, saj ograja možnost padca izdatno zmanjša. Za varno hojo po stopnišču priporočamo notranje inox ograje. Omogočajo dober oprijem, prstni odtisi na inox ograji pa ostanejo nevidni. Če imate majhne otroke, vam svetujemo, da se odločite za vertikalno postavljene cevi ograj, hkrati pa naj bodo postavljene dovolj na gosto, saj v nasprotnem primeru varnost oz. zaščita stopnišča ni optimalna. Lahko se odločite tudi za različna polnila inox ograje za stopnice, kot na primer ograja s steklom ali s pleksi steklom..

 

Notranja inox ograja za stopnice – vedno kot nova

notranja inox ograjaInox je izredno obstojen material, zato so stopniščne ograje odporne proti koroziji. Ima tudi odlične mehanske lastnosti, saj različni udarci in praske na njem le stežka pustijo vidne posledice. Notranje ograje za stopnice iz inoxa so popolnoma preproste za vzdrževanje. Pravzaprav vzdrževanja rostfrei ograje sploh ne potrebujejo, le sem ter tja jih je smotrno očistiti z vlažno mehko krpo. Uporabite lahko tudi blaga čistila. Inox notranja ograja je med našimi kupci izredno priljubljena, kar vsekakor ne preseneča, saj kakovost materiala zagotavlja, da ograja za stopnice več desetletij ostane kot nova.

 

 

Inox notranje stopniščne ograje v kombinaciji z drugimi materiali

Notranje ograje za stopnice iz inoxa izdelujemo po vaših željah. Povejte nam, če želite vertikalne ali horizontalne cevi, prav tako so možne tudi drugačne postavitve. Inox stopniščna ograja v prostor prinese posebno noto, če je kombinirana z drugim materialom. Tako lahko namesto zgornje cevi ograje uporabite les in poudarite domačnost. Prav tako je smiselno premisliti glede morebitnega polnila. Za polnilo ograje za stopnice se največkrat uporabljajo inox pletenice, steklo, pleksi steklo ali les. Poleg inox ograje so priljubljene tudi notranje prašno barvane ograje, saj vam jih po želji pobarvamo v poljubno barvo lestvice RAL. Nudimo pa vam tudi 20-letno garancijo proti prerjavenju ograje!

 

V primeru kakršnih koli dvomov za nasvet za notranje inox ograje povprašajte naše strokovnjake.

 

 

NEKAJ SLIK NAŠIH IZDELKOV

 

Notranja inox ograjaNotranja inox stopniščna ograja

 

Inox stopniščna ograjaNotranja stopniščna ograja