Jekleni nadstreški so bolj vzdržljivi od vseh drugih opcij

Jekleni nadstreški za avtomobile so najboljši način, kako lahko kvalitetno zaščitite vašega jeklenega konjička. Ni pametno, da avtomobil stoji na prostem, saj to hitreje načne karoserijo in tako zniža ceno vašemu avtu. Z jeklenim nadstreškom bo vaš avto varen pred točo. Vaš jekleni nadstrešek za avto vam bo pozimi tudi omogočil, da vam ne bo treba v jutranjem času drgniti vetrobranskega stekla. Jekleni nadstrešek bo poleti omogočil, da bo barva vašega avtomobila zaščitena s senco, ki jo bo dajal vaš novi avtomobilski nadstrešek v dimenzijah, ki vam bodo kar najbolj ustrezale.

 

 

Dimenzije avtomobilskega nadstreška prilagodimo vam

Jekleni avtomobilski nadstreški

 

Naše podjetje vam izdela avtomobilski nadstrešek dimenzij, ki bodo točno prilagoj

ene prostoru, ki ste ga namenili svojemu jeklenemu konjičku. Prednost jeklenega nadstreška je v tem, da lahko ko

nstrukcijo izredno dobro prilagodimo vašim željam in tako tudi omogočimo, da bo vaš jekleni nadstrešek za avto lahko dobil sodobne oblike, zaradi česar bo v vaši soseski zagotovo požel odobravanje sosedov. Če si želite še tako neobičajne dimenzije vašega avtomobilskega nadstreška, to za nas ni nobena težava. Na svojem področju smo zelo spretni in vedno zadovoljimo želje in potrebe naših strank. Vaš novi jekleni nadstrešek bo tako ne le opravil svojo nalogo varovanja vašega avtomobila, ampak bo tudi estetska pridobitev za vašo hišo.

 

 

Jekleni nadstrešek je bistveno močnejši kot leseni nadstrešek

V primerjavi z lesenimi nadstreški so kovinski zagotovo trajnejši in obstojnejši. Kovina se tudi bistveno bolje obnese pri velikih temperaturnih spremembah, saj je znano, da se les v takih razmerah širi in krči ter se lahko v tem procesu tudi ukrivi. Tudi dimenzije avtomobilskega nadstreška morajo biti pri lesu nekoliko drugačne, saj ima jeklena konstrukcije seveda boljšo nosilnost kot lesena, ker je kovina močnejša od lesa. Seveda vam naše podjetje izdela tudi druge konstrukcije, kot so denimo zaprte balkonske ograje.

 

Nudimo tudi pestro ponudbo vhodnih nadstreškov in nadstreškov za terase.