Inox zunanje ograje

Inox zunanje ograje

Ko postavljamo piko na i v svojem domu, smo pogosto postavljeni pred izbiro, katera balkonska ograja je najbolj primerna. Če primerjamo inox zunanje ograje z ograjami iz drugih materialov, se kaj kmalu izkaže, da so ograje iz nerjavečega jekla nekaj popolnoma drugega – ne samo, da so čudovitega videza, ki se ohrani vrsto let, tudi prenavljati jih ni treba, da bi ostale lepe – kot to na primer velja za les. Ker smo v to tako zelo prepričani, imajo vsaka naša zunanja ograja 10-letno garancijo. Da, prav zares: zagotavljamo vam, da se v 10 letih naša ograja ne bo niti za kanček spremenila.

 

Balkonska ograja iz inoxa

Ste kdaj pomislili, kakšnim vplivom je izpostavljena ograja? Poleti jo žge sonce, pozimi je mraz, izpostavljena je dežju in vlagi, umazaniji, udarcem in praskam in še marsičemu drugemu. Res je, leseno ograjo lahko v primeru poškodb in obrabe pobrusite in ponovno zaščitite, inox zunanje ograje pa ne – ker je ni treba! Inox je namreč jeklo, ki je zelo odporno poti rjavenju, zato mu takšne vremenske nevšečnosti ne morejo do živega. Takšna zunanja ograja po praktičnosti presega vse druge materiale. Edina nega, ki ji jo lahko namenite, je občasno brisanje z vlažno krpo.

Zunanja inox ograjaInox balkonska ograja

Elegantne zunanje inox ograje

Poleg praktičnosti je seveda pomembno tudi to, da je naša balkonska ograja prijetnega videza. Ker se tega dobro zavedamo, so naše inox zunanje ograje lahko prašno barvane – z barvo po vaši želji, ki se bo ujemala s celostno podobo vaše hiše in vrta. V nasprotju s splošnim prepričanjem, da so ograje iz nerjavečega jekla primerne samo za moderne nove objekte, vam mi dokazujemo nasprotno: samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali je zunanja ograja iz inoxa lahko ravno tisto, kar klasična starejša hiša potrebuje. Oglasite se v podjetju Hifa in pokazali vam bomo različne tipe ograj in pestre možnosti, ki jih nudi inox. Presenečeni boste!