Zunanje in notranje inox ograje – trajna in estetska rešitev

Inox ograje so ena najbolj praktičnih in estetskih rešitev, ki so na voljo na tržišču. Nerjaveče jeklo ima pred drugimi materiali veliko prednosti, uporabno pa je za številne izdelke, med drugim inox ograje – balkonske, stopniščne, zunanje in notranje, lahko tudi inox ograje s steklom ali drugimi materiali, iz nerjavečega jekla pa so lahko tudi nadstreški za avto ali nad vhodom. Vsestranska uporabnost in trpežnost sta tudi glavni razlog, da je inox vedno bolj priljubljen tudi pri uporabnikih, ki se zanj odločajo tako pri novogradnjah kot pri prenavljanju starejših stavb. Če si želite ogledati, kaj vam ponujamo, pobrskajte med fotografijami na naši spletni strani, naročite katalog naših izdelkov ali pa nas osebno kontaktirajte.

 

Nerjaveče jeklo – inox ograje za eleganten videz vašega doma

Inox ograjeInox balkonske ograje so pomemben element pri videzu katere koli stavbe, saj so izjemno opazne in naredijo velik vtis na opazovalca. S svojim elegantnim videzom vedno pritegnejo pogled, obenem pa niso pretirano vsiljive. Odločite se lahko tudi za zunanje in notranje inox ograje s steklom ali drugimi materiali, ki še dodatno polepšajo njihov videz in jim dajo bolj oseben pečat. Vsako ograjo izdelamo po željah stranke, pri izbiri pa vam lahko tudi svetujemo in vas usmerjamo. Inox ograje seveda tudi montiramo in po potrebi vzdržujemo ali popravimo – čeprav je slednje velika redkost, saj je nerjaveče jeklo tako rekoč neuničljivo.

 

Trpežne inox ograje – prihodnost zunanjih in notranjih ograj

Ne samo z videzom, ki je resnično izjemen, inox ograje privabljajo tudi s tem, da so neizmerno praktične in skoraj neuničljive. Notranje ali balkonske inox ograje ter nadstreški za avto ali nad vhodom so odporni proti vsem vremenskim razmeram in nič ne more spremeniti njihovega videza – sonce, dež, vročina, mraz, sneg, vlaga in druge nevšečnosti nerjavečemu jeklu ne morejo do živega. Dobro prenaša tudi fizične obremenitve, na primer udarce, celo če se odločite za inox ograje s steklom. Vsa nega, ki jo zahtevajo, je občasno brisanje z vlažno krpo, pa bo vaša ograja vrsto let ostala kot nova.