Inox balkonske ograje – moderne kovinske ograje

inox balkonska ograja

 

V podjetju Hifa d.o.o. vam ponujamo različne kovinske konstrukcije, med njimi tudi zunanje in notranje inox balkonske ograje. Vsi naši izdelki so izdelani izjemno kakovostno in v popolnem skladu z naročilom. Dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočajo, da lahko strankam svetujemo že na samem začetku nastajanja želenega izdelka. Ko je izdelek dokončan, poskrbimo tudi za strokovno montažo. Ker je poleg kakovosti izdelka pomembno tudi zadovoljstvo strank, se pri izdelavah držimo postavljenih rokov. Za vsakogar si vzamemo čas za svetovanje, svojim strankam pa nudimo tudi ugodnosti.

 

Moderne in kovinske balkonske ograje poudarijo lepoto objekta

Balkonske ograje poudarijo lepoto vašega objekta, so pa tudi arhitekturni element, s katerim lahko izrazite svojo domišljijo. Hkrati pa zagotavljajo občutek varnosti pred nezaželenimi gosti in nepridipravi. Kovinske balkonske ograje so navadno bogato okrašene, moderne ograje pa zaznamujejo čiste in enostavne linije. Predvsem pa predstavljajo popestritev vaše zasebnosti, saj vam omogočajo, da si svoje dvorišče, vrt ali teraso ogradite na eleganten način. Posebne kovinske balkonske ograje dajejo vaši hiši poseben pečat in eleganco. Izdelane so iz jekla, poljubnih oblik in dimenzij ter narejene po vaši želji.

 

Balkonske inox ograje iz visokokakovostnega nerjavečega jekla

Zunanje inox ograje so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je odporno proti koroziji, ki jo lahko povzročijo neugodne vremenske razmere. Jeklo inox je odlična kombinacija videza, obstojnosti, vzdrževanja in nadgrajevanja že obstoječih, tako novejših kakor tudi starejših, struktur. Zaradi izjemne trdnostni in obstojnosti bodo vaše balkonske inox ograje vedno videti moderne, kot nove. Izredno lepega videza so tudi stopniščne inox ograje, še posebej v kombinaciji z lesom. Inox balkonske ograje so tako odlična izbira za tiste, ki si želite minimalistični stil združiti z eleganco in modernim videzom.

 

Inox balkonske ograje – enostavno vzdrževanje in 10-letna garancija

Balkonske ograje našega podjetja so lahko prašno barvane v barvah po lestvici RAL – odtenek si izberete sami. Moderne kovinske balkonske inox ograje ne zahtevajo skoraj nikakršnega vzdrževanja. Dovolj je, da ograjo vsake toliko časa obrišete z mehko in vlažno krpo. Na vse ograje pa vam podjetje Hifa konstrukcije nudi tudi 10-letno garancijo.

 

Inox ograje v Vsi.si

 

NEKAJ SLIK NAŠIH IZDELKOV

 

Inox balkonska ograjaBalkonska ograja

Kovinska balkonska ograjaBalkonska ograja

Balkonska ograjaBalkonske inox ograje