Dvoriščna vrata za zasebnost in lep videz

Tako zasebne hiše kot poslovne stavbe navadno omejijo oziroma zagradijo svoj prostor z ograjo ali živo mejo. Naj gre za varnost ali pa zgolj varovanje zasebnosti, vsaka ograja potrebuje tudi dvoriščna vrata, skozi katera boste vstopali z vozilom ali peš. V podjetju Hifa d.o.o. smo certificiran (CE) proizvajalec za motorizirana dvoriščna drsna vrata na talnem vodilu, izdelujemo pa tudi inox samonosna in krilna vrata različnih oblik in velikosti. Bi radi zaščitili svoje premoženje ali pa se samo nekoliko distancirali od sosedov ali ceste? Pokličite nas in dogovorili se bomo za sestanek. Pomagali vam bomo izbrati prava kovinska vrata. Cena vrat in ograje je odvisna od vaših specifičnih zahtev.

Dvoriščna vrataInox dvoriščna vrata

Industrijska dvoriščna drsna vrata

Velike in manjše industrijske obrate lastniki navadno nekako omejijo od okolice – ne samo zaradi videza, temveč predvsem zaradi varnosti. Dobra ograja in vrhunska dvoriščna vrata namreč lahko preprečijo nezaželen vstop. Inox vrata so opremljena s signalno lučjo, ki opozarja, da se odpirajo oziroma zapirajo, daljinskim oddajnikom in varnostno fotocelico. Industrijska dvoriščna vrata se pogosto odpirajo in zapirajo in morajo biti temu primerno vzdržljiva. Glede na to, da imajo naša motorizirana vrata na talnem vodilu evropski certifikat kakovosti, vam zagotavljamo, da bodo dolga leta varno ščitila vaš objekt. Tako industrijska kot zasebna dvoriščna drsna vrata so navadno opremljena še z osebnim prehodom. Ta je namenjen prehodu ljudi in vam omogoča, da vam zaradi posameznih obiskovalcev, ki do objekta vstopajo peš, ni treba odpirati celotnih vrat.

Kovinska dvoriščna vrataKovinska dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata po vaši želji

V podjetju Hifa d.o.o. svojim strankam nudimo pestro izbiro različnih inox vrat, ki bodo zanesljivo zadovoljila še tako zahteven okus. Naša drsna in ostala dvoriščna vrata hkrati ustrezajo tudi najvišjim kakovostnim normam, saj so izdelana iz najbolj kvalitetnih materialov in po najsodobnejših postopkih. Na voljo so vam kovana vrata ter vrata iz lamel, perforirane pločevine in max polnila. Cena za posamezna kovinska vrata je odvisna od njihove velikosti in materiala, za podrobnejše informacije pa nas pokličite na telefonsko številko 031 688 704.

Dvoriščna drsna vrata