Balkonske ograje iz nerjavečega jekla

Naročite balkonske ograje iz posebnega inox jekla, ki nudi popolno zaščito proti vlagi in drugim vremenskim pojavom. Če vas zanima cenik, vas prosimo, da izpolnite povpraševanje ali nas pokličete po telefonu.

 

Inox – najboljši material za balkonske ograje

Zunanja balkonska inox ograja je izdelana iz nerjavečega jekla vrhunske kakovosti. Temu jeklu se pravi rostfrei jeklo in je znano po tem, da ima zelo visoko odpornost proti koroziji, ki jo povzročajo vlaga, dež, sneg in led. Ograje v nerjavečem jeklu so torej idealna izbira za vse, ki si želijo zanesljivih ograj, ki se s časom ne bodo pokvarile. Znane so po trdnosti, vzdržljivosti in obstojnosti, na katere vremenski pojavi nimajo vpliva. Prednost, ki jo imajo inox balkonske ograje je tudi ta, da ne zahtevajo nikakršnega posebnega vzdrževanja. Vse, kar boste morali narediti, je, da jih vsake toliko časa obrišete z navlaženo krpo.

 

Balkonska inox ograja po meri

Ker se mora balkonska inox ograja prilagajati vašemu balkonu in ne obratno, vam nudimo možnost izdelave ograje po meri; na ta način upoštevamo mere posameznega balkona in lahko poskrbimo tudi za detajle, česar z že pripravljenimi ograjami ne bi uspeli. Njihova oblika je torej izdelana čisto po vaših željah in prostornih potrebah! Cevi iz nerjavečega jekla, ki sestavljajo ograjo, lahko postavimo diagonalno, vertikalno ali horizontalno. Lahko izbirate tudi obliko cevi, saj so te lahko okrogle, pravokotne ali kvadratne. Pomembna je tudi izbira barve, ki vam bo ustrezala; zato imamo na voljo široko paleto barvnih odtenkov, med katerimi lahko izbirate. Nudimo vam tudi prašno barvane balkonske ograje, ki se skladajo z zadnjimi modnimi trendi.

 

Balkonske ograje – cenik

Če ste v dvomu, katero ograjo izbrati, so vam na voljo naši strokovnjaki, s katerimi se lahko posvetujete o vsakem detajlu. Ponujamo vam tudi strokovno montažo ograje, ki jo opravijo naši izkušeni delavci. Ponašamo se z že dvajsetletno tradicijo in s konkurenčnimi cenami, ki jih lahko preverite na ceniku za balkonske ograje. Na vse ograje nudimo 10-letno garancijo. Oglejte si našo ponudbo in se odločite za visoko kakovostne ograje v nerjavečem jeklu. Brez dvoma boste z nakupom zadovoljni, saj bo ograja dolga leta ostala takšna, kot je bila, ko ste jo montirali: kot nova.