Izdelava spletne strani za HIFA, d.o.o., Ljubljana

Izdelava spletne strani za Hifa d.o.o. iz Ljubljane, katere dejavnost je izdelava kovinskih konstrukcij. V podjetju so specializirani za izdelovalo vseh vrst nadstreškov, izdelavo in oblikovanje inox ograj in ograj z drugih kovinskih materialov. Nudimo storitve razreza različnih profilov, oblikovanje in obdelavo kovinskih izdelkov in obdelavo kovinskih površin po naročilu

 

 

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani je proces v katerem sodelujeta izvajalec in naročnik. Pri izdelavi spletne strani je prevečkrat spletna stran narejena, da je všeč naročniku.

Mar ni spletna stran narejena za novega kupca in obiskovalca?

 

Vprašanja pri izdelavi spletne strani

Kaj želimo s tem doseči ?

Kakšen bo doprinos- spletni donos nove spletne strani na poslovanje podjetja?
Kdo so naši ciljni kupci in kdo naši obstoječi kupci?

Kje imamo možnosti, da pri obstoječih kupcih naredimo več?

Za kateri trg mora internetna stran dosegati dovolj dobre in najboljše rezultate, da bomo pred konkurenco?
Kolikšen je potencial internetne strani na tem trgu?
Veliko je vprašanj, na katere si je smiselno odgovoriti predno potrošimo en sem euro za izdelavo spletne strani.

 

Kdo vse sodeluje pri izdelavi spletne strani ?

Da bo spletna stran prinašala donos podjetju, jo morajo iskalci na Google poiskati. V trenutki ko so na njej in pridobivajo informacije v tekstovni ali slikovni obliki, naj jih spletna stran vodi do ključnih vsebin po enostavni poti.
Velikokrat slika ali videoposnetek povesta več kot vsebina na treh starneh ali pdf format.v obliki ki zajema veliko prostora. Da so slike in videoposnetki primerni se morajo pripraviti primerne slikovne in video vsebine. 

Da bo izdelana spletna stran prinašala željene rezultate in tekmovala s konkurenco naj bo skrbno planirana, zasnovana in izdelana. Vedno v službi in z namenom ciljnega kupca. Samo namig malo bolj skrajen pa vendar v premislek kako bi izgledala spletna stran za španski trg kjer bi prodajali pod blagovno znamko Eta?

Izdelava spletnih strani cenik

Velikokrat je prvo vprašanje kje imate cenik za izdelavo spletnih strani ? Odgovor gre takole . Izdelava spletnih strani cenik je odvisen kaj želite. Imamo pa določeno vrednost za obseg dela glede na zahtevnost , vrednost dela, znamo oceniti katere elemente bomo morali vgraditi ali dograditi v spletno stran, da bo učinkovita in donosna. Zato je izdelava spletnih strani predvsem odvisna od naročnikovih zahtev, želja in ciljev, ki jih želi dosegati z internetno stranjo. Prav lahko najcenejša spletna stran doseže vrednost 600€.

Kako najlažje priti do točnega podatka o ceni internetne strani.

Izdelava spletne strani cena bo najlažje in neuspešnejše za vse, če sedemo skupaj se pogovorimo o izdelavi nove spletne strani ter ocenimo zahtevnost projekta. Kakšna je izdelava spletne strani cena, če je cena merilo za izdelavo spletne strani ali kakšna je cena izdelave spletne strani, če je spletna stran narejena na način mi že vemo kako ? Primer iz vsakdanjega življenja. Koliko stane obleka ali čevlji z velikim popustom , če so nam za silo v redu. Hkrati pa nas čevlji po dveh urah nošenja tiščijo v obleki pa se poučutimo vtesnjene.
Izdelava spletne strani cena je odvisno kaj želimo, da nam spletna stran prinaša, čemu služi. Mar ni spletna stran, ki stani več 1000 € poceni ker v letu dni prinese več kot 10.000€. S tem da je razlika v ceni pričakovana ali vsaj zadovoljiva.
Tako, da je izdelava spletnih strani cenik pomemben dejavnik pri izdelavi spletne strani , pomemben podatek za investitorja pri planiranju stroškov in hkrati za izvajalca. Tudi izvajalec izdelave spletne strani  si želi, da naročnik dobi speltno stran, ki bo uspešna in donosna. Tako bo zadovoljstvo obeojestransko.
Če pa kot dober gospodar gledamo na razumno ocenjeni potencial, ki ga bo imela nova spletna stran pa lahko govorimo, da je izdelava spletne strani cena odraz ciljev in konkurence na določenem trgu.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28

a